Herenhuizen, Bouwnummer 3

Koopprijs

€ 725.000

Woonoppervlakte

165 m2

Kaveloppervlak

295 m2

Omschrijving

IN VERKOOP: 'T VOORHOF


WELKOM THUIS IN 't VOORHOF
't Voorhof is gelegen op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet u iedere dag van de ruimte en de rust van deze groene en waterrijke omgeving. Op deze unieke locatie worden binnenkort drie riante herenhuizen en drie vrije kavels met een directe waterligging aangeboden.


3 ROYALE HERENHUIZEN AAN DE VOORWEG
De drie royale herenhuizen zijn gelegen aan de Voorweg en vormen een prachtig geheel dankzij de samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik. De woningen zijn vlakbij het water gelegen en kijken uit op de natuurrijke omgeving. De riante afmeting van zowel de woning (ca. 165 tot 196 m2 gbo) als het perceel zorgen voor veel wooncomfort en bieden ruimte voor al uw woonwensen. Iedere woning is volledig aanpasbaar, zodat het nieuwe huis straks in alle opzichten uw droomhuis is!


PRIJSNIVEAU
De luxe herenhuizen zullen afhankelijk van de kavel en het woonoppervlak worden aangeboden in een prijsklasse tussen de € 695.000 en € 825.000 von.


NATUURRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART
Wonen in ‘t Voorhof betekent prachtig wonen op een unieke locatie in Noorden, omringd door een waterrijk landschap, rijk aan prachtige watervogels en weidse polders. In de nabijheid van uw nieuwe woning kunt u varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. Ook in de winter biedt het water ruimte voor vertier, dan kunt u vlakbij huis namelijk heerlijk schaatsen en genieten op en van het ijs. In natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren. Wandel, fiets, of vaar hier de mooiste routes en ontdek deze schitterende locatie in het Groene Hart.

Daarnaast heeft u de voorzieningen van de gemeente Nieuwkoop binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Nieuwkoop en Mijdrecht. Ook op sportief gebied biedt de omgeving u volop keuzemogelijkheden. In de nabijheid van ’t Voorhof vindt u veel watersportmogelijkheden, een golfbaan en diverse sportaccommodaties, waaronder een voetbal- en een tennisvereniging. Ook bent u binnen een half uur in Utrecht, Leiden en Amsterdam. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik.


DUURZAME EN GASLOZE INSTALLATIES (Label A+++)
Door de aanwezigheid van uitstekende isolatie, een luchtwarmtepomp en PV-panelen voorziet de woning op een duurzame manier in zijn eigen energiebehoefte. Hiermee voldoet de woning aan de meest actuele energieprestatie genaamd BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) welke wordt gekwalificeerd met een Energielabel A+++. Wilt u nog meer energie opwekken, om daarmee bijvoorbeeld uw elektrische auto ook op te laden, dan kan het aantal panelen worden uitgebreid. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee! Dit kan afhankelijk van uw huidige woning oplopen tot een besparing van honderden euro's per maand.


VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING!
Daarnaast zorgt de vloerverwarming in de woning voor de mogelijkheid om zowel de woning te verwarmen als te koelen waardoor u het hele jaar geniet van een behaaglijke temperatuur. En met die warme zomers van de laatste tijd is duurzame koeling van uw woning geen overbodige luxe!


EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in 't Voorhof is het belangrijk dat er bij de inschrijving middels een financiële verklaring aangetoond kan worden dat de aankoop van de betreffende woning dan wel bouwkavel voor u financieel haalbaar is. We brengen u hiervoor graag in contact met een hypotheekadviseur uit ons netwerk, die weet waar de financiële verklaring aan dient te voldoen en dit kosteloos en vrijblijvend voor u kan opstellen. Zo bent u goed voorbereid op de inschrijving en mogelijke aankoop van een woning of kavel in 't Voorhof. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via 0172-460 808, wij zijn u graag van dienst!


PLANNING
De start bouw van de woningen staat gepland voor zomer 2024 met een verwachte oplevering zomer 2025.


BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE!

Ziet u zichzelf al wonen in één van de drie luxe herenhuizen in ’t Voorhof? Schrijf u dan via de projectwebsite in voor een woning via het digitale inschrijfformulier. Heeft u vragen over het project? Bezoek dan de projectwebsite of neem telefonisch contact met ons op via nieuwbouw@drieman. nl of telefonisch via 0172-460 808.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 725.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Geschakelde woning
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m2
Perceeloppervlakte
295 m2
Inhoud
662 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
7 kamers (3 slaapkamers)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

't Voorhof

Is een ontwikkeling van:

Vink+Veenman

Livingstone

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Herenhuizen in het project 't Voorhof

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.