Kavels, Bouwnummer 4

Koopprijs

€ 395.000

Kaveloppervlak

644 m2

Omschrijving

VERKOOP GESTART: 'T VOORHOF
3 vrije bouwkavels in Noorden!

INSCHRIJVEN OP PROJECTWEBSITE WWW.HETVOORHOF-NOORDEN. NL

WELKOM THUIS IN 't VOORHOF
't Voorhof is gelegen op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet u iedere dag van de ruimte en de rust van deze groene en waterrijke omgeving. Op deze unieke locatie worden binnenkort drie riante herenhuizen en drie vrije kavels met een directe waterligging aangeboden.


UNIEK AANBOD
De drie royale kavels (kavelnummers 4, 5 en 6) in 't Voorhof hebben een directe waterligging en bieden met een afmeting van ca. 640 tot maar liefst 940 m2 veel mogelijkheden in en rondom de woning. Hier kunt u samen met Livingstone uw woonwensen vertalen naar uw droomwoning, waaruit u straks heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte, de natuur en het schitterende uitzicht over het water. De kavels zijn gelegen aan de Binnenpolder, een visplas die particulier eigendom is en niet bestemd is als vaarwater.


PRIJSNIVEAU
De kavels in het plan worden aangeboden in een prijsklasse van € 395.000 tot € 550.000 von.


NATUURRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART
Wonen in ‘t Voorhof betekent prachtig wonen op een unieke locatie in Noorden, omringd door een waterrijk landschap, rijk aan prachtige watervogels en weidse polders. In de nabijheid van uw nieuwe woning kunt u varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. Ook in de winter biedt het water ruimte voor vertier, dan kunt u vlakbij huis namelijk heerlijk schaatsen en genieten op en van het ijs. In natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren. Wandel, fiets, of vaar hier de mooiste routes en ontdek deze schitterende locatie in het Groene Hart.

Daarnaast heeft u de voorzieningen van de gemeente Nieuwkoop binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Nieuwkoop en Mijdrecht. Ook op sportief gebied biedt de omgeving u volop keuzemogelijkheden. In de nabijheid van ’t Voorhof vindt u veel watersportmogelijkheden, een golfbaan en diverse sportaccommodaties, waaronder een voetbal- en een tennisvereniging. Ook bent u binnen een half uur in Utrecht, Leiden en Amsterdam. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik.


EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Voor de inschrijving en eventuele toewijzing van een woning in 't Voorhof is het belangrijk dat er bij de inschrijving middels een financiële verklaring aangetoond kan worden dat de aankoop van de betreffende woning dan wel bouwkavel voor u financieel haalbaar is. We brengen u hiervoor graag in contact met een hypotheekadviseur uit ons netwerk, die weet waar de financiële verklaring aan dient te voldoen en dit kosteloos en vrijblijvend voor u kan opstellen. Zo bent u goed voorbereid op de start verkoop, inschrijving en mogelijke aankoop van een woning of kavel in 't Voorhof. Neem hiervoor gerust telefonisch contact met ons op via 0172-460 808, wij zijn u graag van dienst!


HET AANKOOPPROCES VAN UW WONING EN KAVEL
Om in aanmerking te komen voor een kavel kunt u zich tot maandag 2 oktober 12.00 via de projectwebsite digitaal inschrijven voor één of meerdere kavels. Uiterlijk 6 oktober ontvangt u bericht omtrent de toewijzing. Als u één van de gelukkige bent die een kavel heeft toegewezen gekregen, volgt als eerste een gesprek met Drieman Garantiemakelaars. Middels dit gesprek krijgt u een goede indruk van de kavels en de bebouwingsmogelijkheden.

Na afloop van dit gesprek wordt er een afspraak ingepland met architect Marco Bakkers van Livingstone en zit u op korte termijn met Marco aan tafel om op basis van uw wensen en budget uw droomwoning te ontwerpen.
Wanneer u vervolgens in 1 à 2 gesprekken met Marco een budgettaire overeenkomst heeft bereikt, geeft u Livingstone de opdracht om u volledig van A tot Z te ontzorgen. In het tweede gesprek met Drieman Garantiemakelaars worden deze details verder besproken en wordt de koop- en realisatieovereenkomst voor de grond en de Woningborg aannemingsovereenkomst feestelijk ondertekend!


PLANNING
Afhankelijk van het verloop van het ontwerpproces en de vergunningsaanvraag zal naar verwachting in de tweede helft van 2024 uw woning in aanbouw worden genomen en in de twee helft van 2025 worden opgeleverd.


INTERESSE OF VRAGEN?
Heeft u interesse of vragen over het project? Bezoek dan de projectwebsite of neem telefonisch contact met ons op via 0172-460 808.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 395.000
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Kavel
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwgrond details
Permanente bewoning
Perceeloppervlakte
644 m2

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
644 m2

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging en Open ligging

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

't Voorhof

Is een ontwikkeling van:

Vink+Veenman

Livingstone

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Kavels in het project 't Voorhof

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.