Ruim en comfortabel wonen in De Tolgaarder

27 maart 2024

Welkom in De Tolgaarder, waar je duurzaam en plezierig woont in Nieuwerbrug aan den Rijn. In totaal komen er elf comfortabele woningen in een moderne bouwstijl. We lichten één van deze woningen, een fraaie hoekwoning, voor je uit.

Deze hoekwoning, bouwnummer 4, biedt jou met een royaal woonoppervlakte van 130 m² meer dan genoeg plek voor jouw hele gezin. Dankzij de raampartij in de zijgevel en de puien in de achtergevel die reiken tot aan de vloer, is deze woning aangenaam licht. De openslaande deuren geven je toegang tot de ruime achtertuin op het westen, waar je heerlijk kunt genieten van de avondzon. De achtertuin grenst aan het water en is voorzien van een praktische stenen berging.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. Verder is er op de tweede verdieping nog een grote ruimte die je nog helemaal naar wens kunt indelen. Bijvoorbeeld met een extra slaapkamer, of misschien wel een werk-/hobbykamer. Aan jou de keuze! De koopsom voor deze duurzame hoekwoning met energielabel A+++ bedraagt € 530.000,- v.o.n.

Ideale woonlocatie
Nieuwerbrug is een charmant dorp aan de Oude Rijn en ligt tussen Woerden en Bodegraven. De prachtige groene omgeving biedt volop ruimte om eropuit te trekken, te voet of met de fiets. Op deze mooie plek woon je rustig en landelijk, maar ook midden in de Randstad. En dankzij de gunstige ligging nabij de A12 ben je ook nog eens zo in Utrecht of Den Haag.

Ideale woning gevonden?
Wordt De Tolgaarder jouw nieuwe thuis? Lees meer over deze woning en dit nieuwbouwproject op de projectwebsite en laat je overtuigen. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Tolgaarder?

Bekijk ook het project De Tolgaarder

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

2 woningen beschikbaar
100m - 133m woonoppervlakte
€ 530.000 tot € 590.000