Laatste schuurwoning te koop in Welgelegen

06 juli 2023

Een woonoppervlakte van maar liefst 211 m², een ruime living en woonkeuken en standaard drie ruime en lichte slaapkamers: het zijn allemaal kenmerken van de laatste beschikbare schuurwoning van Welgelegen in Aarlanderveen. Wordt dit jouw toekomstige droomwoning?

In Welgelegen worden vier karakteristieke schuurwoningen gerealiseerd. Daarvan zijn er twee ruime tussenwoningen en twee exclusieve kopwoningen. De woningen worden zeer energiezuinig en gasloos gebouwd (energielabel A+++), met onder andere een warmtepomp en comfortabele vloerverwarming en -koeling. Van de vier woningen zijn er op dit moment drie verkocht. De nog beschikbare schuurwoning is dus jouw laatste kans op wonen op deze prachtige plek in het Groene Hart.

Laatste beschikbare schuurwoning
De nog beschikbare schuurwoning (kopwoning) biedt je heel veel ruimte om fijn te wonen, zowel binnen als buiten. Het perceel heeft namelijk een royaal oppervlakte van circa 1.000 m². De woning kun je nog helemaal naar wens indelen, waarbij de woning kan worden voorzien van een tweede badkamer en vier of zelfs vijf slaapkamers. Gelijkvloers wonen is hier dus ook zeker een optie. Dankzij de grote raampartijen wordt het buitenleven naar binnen gehaald en geniet je van een vrij uitzicht op de landelijke omgeving. Als bewoner beschik je verder over twee overdekte parkeerplaatsen en een riante berging in de nieuw te realiseren schuur. De koopsom voor deze schuurwoning bedraagt € 950.000,- v.o.n.

Landelijk wonen in Aarlanderveen
De vier woningen binnen Welgelegen worden gerealiseerd tussen de weilanden, op het boerenerf aan het Zuideinde 22 in Aarlanderveen. Op dit karakteristieke boerenerf ervaar je vrijheid en gezelligheid en geniet je volop van landelijk wonen met het comfort van nieuwbouw. Alle woningen hebben, naast een eigen tuin, ook een gemeenschappelijk aandeel in de boomgaard en het omliggende erf. Zo is er in de omgeving van je woning tevens een heerlijke ontmoetingsplek. Ook is er de mogelijkheid tot een dierenverblijf.

Planning bouw en opleveren woningen
De bouwvergunning voor Welgelegen is al afgegeven. De start bouw staat nog gepland voor dit jaar. Naar verwachting zullen de woningen medio 2024 worden opgeleverd.

Interesse?
Heb jij in deze laatste beschikbare schuurwoning van Welgelegen jouw droomwoning gevonden? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de verkopend makelaar. Ook wanneer je graag meer wilt weten over deze woning staat de makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Welgelegen

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Welgelegen

Aarlanderveen

129m - 211m woonoppervlakte
€ 455.000 tot € 950.000