Bouw De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn gaat starten

08 december 2023

Goed nieuws voor alle kopers van een woning in De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn. Inmiddels is al 70% van de woningen in de eerste fase verkocht. Dit betekent dat de bouw van De Brugse Zoom fase 1 kan gaan starten.

In De Brugse Zoom vind je een variatie aan woningtypes: drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ze zijn standaard voorzien van een keuken en sanitair en tegelwerk. Daarnaast beschikken de twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen over twee parkeerplekken op eigen terrein.

Op het gebied van duurzaamheid zijn de woningen helemaal voorbereid op de toekomst. Zo beschikken ze over een individuele bodemwarmtepomp in eigendom en een warmte terugwin ventilatiesysteem. Ideaal om het binnenklimaat in je woning zowel tijdens de winter als op warme zomerdagen zo optimaal mogelijk te houden! Optioneel behoren zonnepanelen ook tot de mogelijkheid. Inmiddels zijn in fase 1 de laatste woningen te koop. Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid of kijk op de projectwebsite.

Nieuwe fase in aantocht
Er wordt momenteel ook hard gewerkt aan de voorbereidingen van een nieuwe fase van De Brugse Zoom. Houd onze website, nieuwsbrief en/of socials in de gaten om ontwikkelingen over deze toekomstige fase niet te missen. Naar verwachting gaat De Brugse Zoom fase 2 begin 2024 in verkoop.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugse Zoom?

Bekijk ook het project De Brugse Zoom

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Brugse Zoom

Nieuwerbrug aan den Rijn

155m - 171m woonoppervlakte
€ 645.000 tot € 835.000