Bouwnummer 14 in Nieuwe Rede beschikbaar!

11 oktober 2022

Een woonoppervlakte van 152 m² met diverse mogelijkheden om de woning uit te bouwen naar jouw wensen; dat is bouwnummer 14 van Nieuwe Rede in Leimuiden. Deze unieke twee-onder-één-kap-woning is onlangs weer beschikbaar gekomen.

De twee-onder-één-kap-woning van het type Tjalk heeft een moderne uitstraling en biedt je vele mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de woning levensloopbestendig in te richten, met een bad- en slaapkamer op de begane grond. Doordat de woning een duurzaam karakter heeft en ook nog eens gasloos is, ben je hier helemaal klaar voor de toekomst!

De ligging van deze woning is ook zeker bijzonder. Aan de voorzijde van de woning kijk je namelijk uit op het fraaie park. Dit is de centrale plek van de wijk en zorgt dat de levendigheid, maar ook de rust van de natuur, altijd dichtbij is. Ook in huis geniet je van buiten: de grote raampartijen en openslaande deuren in de living zorgen voor veel daglicht en een open verbinding met de achtertuin. Buiten in de achtertuin geniet je vanaf jouw eigen terras heerlijk van de avondzon.

De koopsom voor bouwnummer 14 bedraagt € 795.000,- v.o.n.

Iets voor jou?
Zie jij jezelf hier al wonen of ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten over deze twee-onder-één-kap-woning? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

21 woningen beschikbaar
152m - 180m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000