De Brugse Zoom: Landelijk wonen midden in de Randstad

03 maart 2023

Op zoek naar een nieuwbouwwoning midden in de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied? Dan is nieuwbouwproject De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan de Rijn dé plek voor jou. Wat denk je bijvoorbeeld van een royale vrijstaande villa?

De verkoop van de woningen op deze mooie, landelijke locatie in Nieuwerbrug aan de Rijn is gestart! De architectuur van de nieuwbouwwoningen sluit mooi aan bij de lokale sfeer. Hier kom je te wonen op een historische plek, zonder in te moeten leveren op voorzieningen. Op loopafstand van je woning kun je al heerlijk de natuur in trekken, maar ook de supermarkt en horecagelegenheden liggen om de hoek.

Royale vrijstaande villa's
Wil je genieten van een groot woonoppervlak met alle nodige voorzieningen, dan zijn de vrijstaande villa's van De Brugse Zoom wellicht iets voor jou. Deze woningen hebben een grote open keuken, een ruime woonkamer gericht op de tuin met openslaande deuren en grote raampartijen, drie slaapkamers, een royale badkamer met aparte toilet en op de hoogste verdieping door de dakkappel en het raam alle ruimte voor een aparte studeer-, werk- of hobbykamer. De woningen zijn uitgerust met een ruime berging en bieden plek om twee auto's op eigen terrein te kunnen parkeren. De ruime tuinen zijn gelegen aan het water en hebben allen een vlonder.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit project. Zo worden alle woningen gasloos opgeleverd, beschikken over een warmtepomp en een warmte-terug-win-systeem om het binnenklimaat in je woning zo optimaal mogelijk te houden. Wil je nóg energiezuiniger wonen, dan kun je optioneel kiezen voor het aanbrengen van pv-panelen op de hellende daken.  

Nog twee villa's beschikbaar voor jou!
Klinkt dit als jouw toekomstige plek? Goed nieuws! Bouwnummer 5 en 6 zijn nog beschikbaar voor de verkoop. Beide woningen hebben een woonoppervlak van 169 m², waar het gehele perceel van bouwnummer 6 ca. 60 m² groter is dan bouwnummer 5. De indeling van de woningen is verder gelijk en bied je al het woongenot. De tuin van bouwnummer 5 is gelegen op het westen, de tuin van bouwnummer 6 op het oosten. Bouwnummer 6 kijkt daarbij uit over de polder.

Interesse?
Meer weten over de beschikbare villa's of de andere woningen binnen De Brugse Zoom? Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie of om je in te schrijven voor één van de woningen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugse Zoom?

Bekijk ook het project De Brugse Zoom

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Brugse Zoom

Nieuwerbrug aan den Rijn

155m - 171m woonoppervlakte
€ 645.000 tot € 835.000