De Tolgaarder: landelijk wonen midden in de Randstad

01 mei 2024

De verkoop van nieuwbouwproject De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn is momenteel in volle gang. Ook jij kunt nog wonen op deze mooie landelijke locatie midden in de Randstad. We lichten een nog beschikbare hoekwoning voor je uit.

Met een woonoppervlakte van 130 m² biedt de hoekwoning op bouwnummer 1 jou alle ruimte om heerlijk te wonen. De woning heeft een grote glaspui in de zijgevel in de vorm van een bloemkozijn, waardoor binnen meer ruimte ontstaat. Daarnaast zorgt de tot aan de vloer reikende pui in de achtergevel voor een aanzienlijke hoeveelheid licht!

De woning is verder voorzien van een fijne woonkamer en open keuken waar plaats is voor een u-vormige opstelling. De openslaande deuren in de woonkamer bieden je toegang tot de tuin aan het water. Deze ligt op het westen, waardoor je hier na je werk heerlijk van de avondzon kunt genieten. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een complete badkamer. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een ruimte die je nog naar wens kunt indelen, bijvoorbeeld met een extra slaapkamer of misschien wel een werk-/hobbykamer. De koopsom voor deze hoekwoning bedraagt € 565.000,- v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig wonen
Kies je voor deze hoekwoning in De Tolgaarder, dan woon je niet alleen ruim maar ook duurzaam en energiezuinig. Jouw woning wordt namelijk goed geïsoleerd, voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en je krijgt zonnepanelen op het dak. Daarmee is jouw woning vele malen energiezuiniger dan bijvoorbeeld een woning uit de jaren ’90. En dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!

Interesse?
Spreekt wonen in deze ruime hoekwoning in De Tolgaarder jou aan? Of wil je graag meer weten over deze woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt deze je graag meer over deze woning en beantwoordt al jouw vragen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Tolgaarder?

Bekijk ook het project De Tolgaarder

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

1 woning beschikbaar
100m - 133m woonoppervlakte
€ 530.000 tot € 590.000