Eerste handtekeningen De Brugse Zoom gezet

26 januari 2023

De eerste handtekeningen voor De Brugse Zoom zijn gezet, maar er is nú nog kans om te wonen in dit nieuwbouwproject in Nieuwerbrug aan den Rijn! Ben jij binnenkort eigenaar van één van deze woningen?

Het nieuwbouwproject De Brugse Zoom geeft je de unieke kans om te wonen midden in de Randstad, met de beleving van wonen in het buitengebied. Je vindt hier een variatie aan woningtypes op een mooie landelijke locatie. De eerste woningen zijn al verkocht, maar er zijn ook nog verschillende woningen beschikbaar. Ben je op zoek naar een mooie tweekapper, driekapper of vrijstaande woning met een schitterend uitzicht? Zoek dan vooral niet verder!

Van alle gemakken voorzien
De woningen zijn standaard voorzien van een keuken, sanitair, tegelwerk en een vlonder aan het water. Daarnaast beschikken de tweekappers en vrijstaande woningen over twee parkeerplekken op eigen terrein. Op het gebied van duurzaamheid zijn de woningen helemaal voorbereid op de toekomst. In alle woningen zijn een individuele bodemwarmtepomp in eigendom en een warmte terugwin ventilatiesysteem terug te vinden. Daarnaast is er voor elke woning de mogelijkheid om zonnepanelen in te zetten.

Heerlijk landelijk wonen
Doordat deze nieuwe, duurzame uitbreiding zich aan de rand van Nieuwerbrug aan den Rijn bevindt, ben je omringd door groen. Heerlijk landelijk wonen en toch dicht bij het hart van het dorp. Daarnaast zijn grote steden als Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn met al hun voorzieningen niet ver weg. De Brugse Zoom laat je genieten van het beste van beide werelden!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in één van de woningen van De Brugse Zoom? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. In een persoonlijk gesprek vertelt de makelaar je graag meer over dit nieuwbouwproject in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugse Zoom?

Bekijk ook het project De Brugse Zoom

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Brugse Zoom

Nieuwerbrug aan den Rijn

155m - 171m woonoppervlakte
€ 645.000 tot € 835.000