Fraai herenhuis te koop in 't Voorhof in Noorden

22 december 2023

Een royaal woonoppervlak, een ruime woonkamer en -keuken en standaard drie slaapkamers; het zijn allemaal kenmerken van de nog beschikbare, half vrijstaande hoekwoning in ’t Voorhof in Noorden. We lichten deze woning verder voor je uit.

In dit luxe herenhuis (bouwnummer 3) heb je met een woonoppervlak van 165 m² alle ruimte om fijn te wonen. Beneden vind je de ruime keuken en de eet- en woonkamer waar je volop kunt genieten met vrienden en familie. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer en separaat toilet. Verder is er op de tweede verdieping nog een ruimte die je naar wens kunt indelen. Wat denk je bijvoorbeeld van een extra slaapkamer of misschien wel een werkkamer? Daarnaast biedt deze woning nog veel ruimte voor maatwerk wat betreft de indeling en afwerking. Zo maak je er echt jouw droomwoning van!

Bij de bouw van deze duurzame woning (energielabel A+++) wordt een lichte steen gebruikt en komen er unieke details in het metselwerk. Daarnaast krijgt dit herenhuis een speelse, deels doorlopende kap aan de achterzijde. Dit zorgt voor een exclusieve uitstraling. Met een kaveloppervlak van maar liefst 295 m² is het ook buiten heerlijk genieten. Daarbij is er op eigen terrein ook nog ruimte om twee auto’s te parkeren. De koopsom voor dit prachtige herenhuis bedraagt € 725.000,- v.o.n.

Waterrijke woonlocatie
't Voorhof komt op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet je iedere dag van de ruimte en de rust van deze groene en waterrijke omgeving. In de nabijheid van jouw nieuwe woning kun je varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. In de winter biedt het water ook ruimte voor vertier; dan kun je vlak bij huis schaatsen en genieten op en van het ijs. Ook in natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren. Wandel, fiets of vaar hier de mooiste routes en ontdek deze schitterende locatie in het Groene Hart.

Droomwoning gevonden?
Heb jij in deze woning jouw droomwoning gevonden, of wil je graag meer weten over dit prachtige herenhuis? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Voorhof?

Bekijk ook het project 't Voorhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Voorhof

Noorden

1 woning beschikbaar
165m - 196m woonoppervlakte
€ 395.000 tot € 797.500