Open dag huidig aanbod Nieuwe Rede fase 2 op 18 februari a.s.

06 februari 2023

Benieuwd hoe het is om te wonen in Nieuwe Rede in Leimuiden? Kom op zaterdag 18 februari a.s. naar de open dag en laat je informeren over het huidige aanbod. Het evenement bied je daarnaast de mogelijkheid om in alle rust een kijkje te nemen bij de kavels van fase 2.

Tijdens het evenement zijn de makelaar, aannemer en ontwikkelaar aanwezig. Zij kunnen antwoord geven op al jouw vragen over dit nieuwbouwproject en het huidige woningaanbod. Mocht het weer het toelaten, dan kun je zelfs de omgeving en het prachtige weidse uitzicht ervaren in misschien wel jouw nieuwe achtertuin. Ook ontvang je de verkoopbrochure, zodat je thuis op je gemak alles nog kunt nalezen.

Jouw nieuwe thuishaven
Wonen in Nieuwe Rede maakt al je verwachtingen waar. Leven dicht bij de stad, maar ook midden in de rust en ruimte. Hier geniet je van centraal gelegen wonen in een waterrijk gebied en een natuurrijke omgeving.

Het actuele aanbod bestaat uit vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan de polder en Ringvaart. Alle woningen zijn energieneutraal en hebben het hoogst haalbare energielabel (A++++). Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Daarnaast beschikt iedere woning over een ruime tuin, waarvan de meeste direct aan vaarwater liggen. De bouw van de woningen start naar verwachting in juni van dit jaar. De verwachte oplevering staat gepland voor eind 2024.

Ben jij op zoek naar een plek die je écht je thuis kunt noemen? Een plek waar je helemaal tot rust komt en elke dag weer geniet? Dan is wonen in Nieuwe Rede wat voor jou! Proef de sfeer tijdens de open dag en wie weet is Nieuwe Rede binnenkort jouw nieuwe thuishaven.

Meld je aan voor de open dag
Wil je langskomen tijdens de open dag van Nieuwe Rede fase 2? Meld je dan hier aan voor het evenement en kies jouw tijdslot. Zo krijgt iedere bezoeker voldoende tijd en ruimte om de locatie te bekijken en zich te laten informeren. Het evenement vindt plaats tussen 10.00 en 12.00 uur. Nog vragen? De makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

18 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000