Royaal en landelijk wonen in De Brugse Zoom

03 oktober 2023

Wonen midden in de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied? Het kan in De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn. Bijvoorbeeld in een prachtige twee-onder-één-kapwoning met uitzicht over de polder. We lichten deze woning voor je uit.

Met een woonoppervlakte van maar liefst 156 m² is de duurzame twee-onder-één-kapwoning bouwnummer 10 heerlijk royaal. Aan de voorzijde van de woning is plek voor een prachtige woonkeuken. Bij aankoop van deze woning ontvang je een waardecheque voor de keuken, zodat je deze helemaal naar wens kunt inrichten. De heerlijke living bevindt zich aan de achterzijde van het huis. De vele raampartijen en de openslaande deuren naar de achtertuin bieden je zowel binnen als in de tuin een fantastisch uitzicht over de groene polder.

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, een separaat toilet en een complete badkamer inclusief douche én ligbad. Daarnaast biedt de tweede verdieping nog ruimte om een extra slaapkamer te realiseren. Ook voor je auto is voldoende plek. Je hebt hier namelijk ruimte om twee auto’s te parkeren op eigen terrein. De koopsom voor deze twee-onder-één-kapwoning bedraagt € 652.500,- v.o.n.

Heerlijke woonlocatie nabij vele voorzieningen
De architectuur van de nieuwbouwwoningen in De Brugse Zoom sluit mooi aan bij de lokale sfeer. Hier kom je te wonen op een historische plek, zonder in te moeten leveren op voorzieningen. Op loopafstand van je woning kun je al heerlijk de natuur in trekken, maar ook de supermarkt en horecagelegenheden liggen om de hoek. Ook de vele voorzieningen van Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn zijn niet ver weg.

Interesse?
Meer weten over deze twee-onder-één-kapwoning of wil je weten welke andere woningen nog beschikbaar zijn in De Brugse Zoom? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie of kijk op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugse Zoom?

Bekijk ook het project De Brugse Zoom

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Brugse Zoom

Nieuwerbrug aan den Rijn

155m - 171m woonoppervlakte
€ 645.000 tot € 835.000