Schrijf je nu in voor ’t Voorhof in Noorden

28 september 2023

De verkoop van de drie royale herenhuizen en kavels van nieuwbouwproject ‘t Voorhof in Noorden is gestart. Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriet. De inschrijving is geopend tot vrijdag 6 oktober a.s. 12.00 uur.

De drie royale herenhuizen van 't Voorhof komen aan de Voorweg en bieden je alle ruimte om fijn te wonen. Het is mogelijk om je woning volledig aan te passen aan jouw woonwensen. De drie royale kavels hebben een directe ligging aan het water van een visplas die particulier eigendom is. Samen met Livingstone realiseer je hier jouw unieke droomwoning. Meer weten over het unieke aanbod? Bekijk meer informatie op de projectwebsite. Hier vind je onder andere de plattegronden van de herenhuizen, de kavelpaspoorten met meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden en de verkoopprijzen van de herenhuizen en kavels.

Schrijf je nu in!
Zie jij jezelf al wonen in 't Voorhof? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor jouw favoriete woning of kavel. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 6 oktober a.s. 12.00 uur.

Financiële verklaring
Wil je meer kans maken op toewijzing van een woning of kavel in ’t Voorhof? Zorg er dan voor dat je bij inschrijving beschikt over een financiële verklaring, waarmee je aantoont dat je de woning of kavel waarvoor je in aanmerking wilt komen kunt financieren. De verkopend makelaar kan zo'n financiële verklaring kosteloos en vrijblijvend voor je laten opstellen.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over ’t Voorhof en/of het inschrijfproces? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Voorhof?

Bekijk ook het project 't Voorhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Voorhof

Noorden

1 woning beschikbaar
165m - 196m woonoppervlakte
€ 395.000 tot € 797.500