Start verkoop De Tolgaarder op 14 februari a.s.

13 februari 2024

Ben je op zoek naar een fijne plek waar je landelijk kunt wonen, maar toch ook midden in de Randstad? Dat kan in nieuwbouwproject De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. De verkoop van dit project gaat aanstaande woensdag 14 februari van start.

De Tolgaarder is onderdeel van de nieuwe wijk De Wijde Wiericke. In totaal komen er elf comfortabele nieuwbouwwoningen, waarvan zeven tussenwoningen en vier hoekwoningen. De woningen krijgen een moderne bouwstijl, waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende woningtypen met woonoppervlaktes variërend van 100 tot 133 m². Extra fijn is dat alle woningen sowieso beschikken over een zonnige tuin aan het water.

Duurzaam en energiezuinig
De woningen in De Tolgaarder worden goed geïsoleerd, voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en zonnepanelen op het dak! Kies je dus voor een woning in dit nieuwbouwproject, dan is jouw nieuwe woning vele malen energiezuiniger dan bijvoorbeeld een woning uit de jaren ’90. Tegenwoordig heeft een nieuwbouwwoning standaard energielabel A+++, is minder belastend voor het milieu en stoot ook minder CO2 uit. Dat is naast fijn voor het milieu ook fijn voor jouw portemonnee!

Schrijf je in vanaf 14 februari!
Heb jij interesse in wonen in De Tolgaarder en wil je graag kans maken op een woning in dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan vanaf woensdag 14 februari a.s. in voor jouw favoriet. Dit kan via jouw persoonlijke account op de projectwebsite tot 28 februari a.s. Heb je nog vragen? Dan helpt de verkopend makelaar je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Tolgaarder?

Bekijk ook het project De Tolgaarder

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

2 woningen beschikbaar
100m - 133m woonoppervlakte
€ 530.000 tot € 590.000