Verkoop ’t Voorhof in Noorden gestart

22 september 2023

Wonen in ‘t Voorhof betekent prachtig wonen op een unieke locatie in Noorden, in jouw luxe herenhuis of in jouw droomwoning op één van de drie kavels aan het water. De verkoop is gestart.

't Voorhof komt op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet je iedere dag van de ruimte en de rust van deze groene en waterrijke omgeving. In de nabijheid van jouw nieuwe woning kun je varen, zwemmen, vissen of op een andere manier genieten van het water. In de winter biedt het water ook ruimte voor vertier; dan kun je vlak bij huis heerlijk schaatsen en genieten op en van het ijs. Ook in natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren. Wandel, fiets of vaar hier de mooiste routes en ontdek deze schitterende locatie in het Groene Hart.

Uniek woning- en kavelaanbod
De drie royale herenhuizen van 't Voorhof komen aan de Voorweg en bieden je alle ruimte om fijn te wonen. Het is mogelijk om je woning volledig aan te passen aan jouw woonwensen. De drie royale kavels hebben een directe ligging aan het water aan een visplas die particulier eigendom is. Samen met Livingstone realiseer je hier jouw unieke droomwoning. Meer weten over het unieke aanbod? Bekijk meer informatie op de projectwebsite. Hier vind je onder andere de plattegronden van de herenhuizen, de kavelpaspoorten met meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden en de verkoopprijzen van de herenhuizen en kavels.

Inschrijving en verkoop informatie avond
Zie jij jezelf al wonen in 't Voorhof? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor jouw favoriete woning of kavel. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 6 oktober a.s. 12.00 uur. Wil je je graag eerst nog verder laten informeren? Kom dan op maandag 25 september a.s. naar de verkoop informatie avond. Deze vindt van 18.30 tot 20.00 uur plaats op de projectlocatie (Voorweg 47 in Noorden).

Financiële verklaring
Wil je meer kans maken op toewijzing van een woning of kavel in ’t Voorhof? Zorg er dan voor dat je bij inschrijving beschikt over een financiële verklaring, waarmee je aantoont dat je de woning of kavel waarvoor je in aanmerking wilt komen kunt financieren. De verkopend makelaar kan zo'n financiële verklaring kosteloos en vrijblijvend voor je laten opstellen.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over ’t Voorhof en/of het inschrijfproces en ben je niet in de gelegenheid op 25 september naar de verkoop informatie avond te komen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Voorhof?

Bekijk ook het project 't Voorhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

't Voorhof

Noorden

1 woning beschikbaar
165m - 196m woonoppervlakte
€ 395.000 tot € 797.500