logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt voor ons advies. In heldere taal nemen we alle mogelijkheden met u door, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Daarbij zetten we ook uw financiële vooruitzichten op een rij, zodat u voortaan bij onverwachte wendingen niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u verder, vol vertrouwen naar de toekomst.

Hoeveel kan ik lenen, en wat kost dit per maand?

Welke hypotheek het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wat gebeurt er als u een nieuw huis koopt, terwijl u uw huidige woning nog niet heeft verkocht? Wat zijn de mogelijkheden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zelfstandige bent? En hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek?
Vast staat dat de hypotheek met de laagste rente niet altijd de verstandigste keuze is; ook de voorwaarden waaronder u een hypotheek afsluit zijn uiterst belangrijk. Wij vinden voor u de meest gunstige hypotheek voor de lange termijn. Om de geschikte hypotheek voor u te selecteren, verdiepen we ons in uw persoonlijke situatie en levensstijl zodat we de verschillende de mogelijkheden helder voor u in kaart kunnen brengen. Bovendien maken we een risicoanalyse waarbij we rekening houden met de wijzigingen in uw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en pensioneren. Zo weet u zeker dat u een hypotheek afsluit die u zich kunt veroorloven.

Bezoek ook onze website

Contact informatie

Haven 7
3441 AS Woerden

Nieuwbouwprojecten

Gerelateerd aan Opmaat Financieel Adviseurs