3Koppenland, Noorden | Ruime hoekwoning weer beschikbaar!

07 juni 2019

Recentelijk is in het project 3Koppenland in Noorden een riante hoekwoning vrij gekomen. Lees snel verder, want dit is dé laatste kans op een woning in deze kleinschalige, gevarieerde en kindvriendelijke woonwijk, midden in de waterrijke natuur van het dorp Noorden.

Alle 25 woningen van het nieuwbouwproject 3Koppenland waren verkocht, maar onlangs is er toch nog één woning beschikbaar gekomen. Het betreft bouwnummer 28, een riante hoekwoning inclusief berging. Het huis is voorzien van een uitbouw van 2.40 meter, waardoor er een heerlijke ruime woonkamer ontstaat. De woning staat op een royale kavel en kijkt uit over een boomgaard met park en speelruimte voor kinderen.

Ook aan de auto is gedacht; de woning beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein. Is dit niet voldoende, dan voorziet de wijk nog in diverse openbare parkeerplaatsen voor de deur. De koopsom voor deze woning, inclusief tuinkamer en uitbouw van 2.40 meter, bedraagt € 431.600,- v.o.n.

Heb jij interesse in deze ruime hoekwoning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van deze fraaie woning.

Bekijk ook het project 3koppenland - Noorden

Volledig verkocht
Meer informatie

3koppenland - Noorden

Noorden


€ 287.500 tot € 389.500
123 m2 - 141 m2 woonoppervlakte