De Houttuin: uniek wonen in Woerden

18 juni 2021

Bedrijventerrein Middelland wordt de komende jaren getransformeerd tot het nieuwe gemengd stedelijk woongebied van Woerden. Op deze locatie, dicht bij het centrum van Woerden, komt onder andere de prachtige en unieke woonomgeving De Houttuin.

Met appartementen van 60 tot 85 m² heb je in De Houttuin alle ruimte om prettig te leven. Je bent van alle gemakken voorzien: parkeergebouw om de hoek, algemene fietsenstallingsruimte en je kunt de keuken en badkamer naar eigen wens inrichten. Doordat De Houttuin als een soort campus ingericht wordt, is er veel groen en water. De Houttuin heeft niet voor niets zijn naam: er is veel aandacht voor de biodiversiteit. Zo worden er nestkasten voor vogels en vleermuizen aangebracht en door het planten van bomen en struiken en het aanleggen van mossedum dakbedekking is er opvang van het hemelwater. Ook helpt het tegen hittestress. Dit maakt het aangenaam wonen in De Houttuin. 

Centrale locatie
Het bruisende stadscentrum van Woerden ligt op minder dan 10 minuten wandelen van De Houttuin. Mocht je zin hebben om eens een andere stad te bekijken? Het treinstation zit ook om de hoek: 5 minuten wandelen en je bent er. Vanuit daar ben je binnen een kwartier in Utrecht of Gouda.

Interesse?
De eerste fase van De Houttuin is verkocht en de inschrijving voor fase 2 is inmiddels gesloten. Heb je de inschrijving gemist, maar zie je jezelf hier al helemaal wonen? Schrijf jezelf dan nu nog in als belangstellende bij de makelaar!