Start verkoop bekend fase 2 De Houttuin in Woerden

07 mei 2021

Wil jij wonen in De Houttuin in Woerden maar is dat nog niet gelukt? Dan hebben we fantastisch nieuws. Over een week, op 12 mei, gaat fase 2 van De Houttuin in de verkoop. In deze fase worden opnieuw 42 woningen gebouwd in diverse woningtypes.

Nieuwsgierig naar deze mooie 2- en 3-kamerappartementen? Lees dan snel verder!

Locatie
De Houttuin fase 2 komt op de hoek van de Zaagmolenlaan met de Polanerbaan (tegenover de ingang van het St. Antonius Ziekenhuis). Het appartementencomplex is onderdeel van zes appartementengebouwen met in totaal 265 koop- en huurwoningen en is identiek aan blok C (fase 1). De Houttuin ligt op nog geen 10 minuten lopen van het gezellige stadscentrum van Woerden. Het terrein wordt ingericht als campus met levendige ruimtes tussen de woonblokken en een parkeergarage, waar ook ruimte komt voor kleinschalige voorzieningen en horeca.

Inschrijven
De online verkoop start op woensdag 12 mei 2021. Inschrijven als belangstellende is mogelijk via de projectwebsite van De Houttuin. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging voor de start van de online verkoop. Daarnaast vind je er meer informatie, prijzen en plattegronden van de woningen. Neem bij eventuele vragen contact op met de makelaar.

Op de hoogte blijven
Wil je op de hoogte blijven van De Houttuin fase 2 en andere nieuwbouwprojecten in de omgeving het Groene Hart? Schrijf je dan via de homepage van NieuwWonen Groene Hart in voor onze nieuwsbrief. Deze website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie. Neem bij eventuele vragen contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project De Houttuin

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

De Houttuin

Woerden

Prijsindicatie vanaf € 347.500