Binnenkort in de verkoop: De Klub in Nieuwkoop

27 september 2022

Wij stellen je graag voor aan De Klub - onze prachtige nieuwe appartementen in het hart van Nieuwkoop. Het voormalige kerkgebouw aan de Achterweg wordt getransformeerd tot een uniek woongebouw met 15 appartementen. 

De omgeving
De Klub wordt midden in het dorp gerealiseerd, dichtbij de diverse voorzieningen. Het oude centrum en winkelhart van Nieuwkoop liggen op loopafstand en bieden een diversiteit aan winkels, gezellige horecagelegenheden en haventjes aan het water. Nieuwkoop staat bekend om zijn Nieuwkoopse plassen, een groen en waterrijk natuurgebied. 

De appartementen
De praktisch ingerichte appartementen variëren van 40 tot 65 m2 en beschikken over één slaapkamer, de appartementen van 80 m2 op de begane grond beschikken over 2 slaapkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid direct nabij de entree waar ook een algemene fietsenstalling wordt gerealiseerd. De duurzame appartementen zijn "volledig gasloos en all electric" en daarmee klaar voor de toekomst.

Alle appartementen worden compleet afgewerkt met hoogwaardig sanitair en tegelwerk en voorzien van een keuken met inbouwapparatuur. Tevens beschikken nagenoeg alle appartementen op de begane grond over een buitenruimte in de vorm van een tuin met terras. De appartementen zullen worden aangeboden binnen een prijsrange van € 230.000 tot € 400.000 von, e.e.a. afhankelijk van de ligging en grootte van de appartementen.

Planning
Naar verwachting zal de verkoop van het project dit najaar starten. De bouw van de appartementen staat gepland voor begin volgend jaar. Naar verwachting worden de appartementen eind volgend jaar opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Klub?

Bekijk ook het project De Klub

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Klub

Nieuwkoop

4 woningen beschikbaar
40m - 82m woonoppervlakte
€ 245.000 tot € 400.000