Binnenkort in verhuur | Hof van Leyland, Woerden

04 oktober 2019

Binnenkort gaat de verhuur van start van 20 luxe en duurzame woningen (vrije sector) in Hof van Leyland. Hier woon je in een heerlijke en groene omgeving, met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

De nieuwe woonwijk Hof van Leyland wordt opgebouwd met gezellige hofjes. Hierdoor krijgt de wijk een knus karakter. De luxe huurwoningen bevinden zich midden in de eerste fase van Hof van Leyland en liggen verspreid in en om de hofjes. De woningen worden voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, een complete badkamer met modern sanitair en vloerverwarming.
 
In Hof van Leyland heb je diverse voorzieningen, zoals scholen en winkels, binnen handbereik. Ook de gezellige binnenstad van Woerden is niet ver weg. Hier vind je volop winkels, gezellige terrasjes en leuke restaurants. Daarnaast heb je in Woerden volop mogelijkheid om te sporten en een diverse variatie aan vrijetijdsbestedingen.

Is wonen in Hof van Leyland wat voor jou? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief om de start verhuur niet te missen.