Binnenkort in verkoop: Het Raadhuis in Rijnsaterwoude!

21 januari 2021

Het Raadhuis: In het voormalige gemeentehuis van Rijnsaterwoude worden 15 duurzame appartementen gerealiseerd, waaronder 7 huurappartementen en 8 koopappartementen. Naar verwachting start de verkoop van de 8 koopappartementen medio februari.

De koopappartementen van Het Raadhuis zijn duurzaam en toekomstbestendig. Zo worden ze voorzien van vloerverwarming en een energiezuinig ventilatiesysteem, wat zorgt voor een duurzaam en gezond binnenklimaat. De woningen hebben, naast een ruime woonkamer, 2 of 3 slaapkamers en variëren in woonoppervlak van circa 80 tot 140 m². Daarnaast beschikken ze over (grote) buitenruimtes met een mooi uitzicht over de polders en/of het Braassemermeer.

Rijnsaterwoude
In Rijnsaterwoude is het gemoedelijk wonen. De omgeving is groen met uitgestrekte polders, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het Braassemermeer ligt ten westen van Rijnsaterwoude en bied je diverse mogelijkheden op het gebied van watersport. De appartementen van Het Raadhuis zijn de eerste appartementen die in Rijnsaterwoude gerealiseerd worden. Voor onder andere de bewoners van Rijnsaterwoude is dit dus een unieke kans om, met het oog op de toekomst, gelijkvloers en comfortabel te wonen. Naast de appartementen biedt Het Raadhuis straks ook plek aan kinderopvang Snoopy en basisschool De Kinderarcke, welke op de begane grond worden gerealiseerd.

Interesse?
Heb jij interesse in één van de koopappartement van Het Raadhuis? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen zoals de start verkoop. Wil je graag meer weten? Neem dan eens een kijkje op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar.

Bekijk ook het project Het Raadhuis

Volledig verkocht
custom media