Binnenkort in verkoop | HoogTij, Gouderak

05 oktober 2020

Aan de dijk in Gouderak, prachtig gelegen aan de Hollandsche IJssel, worden zeven riante villa’s gerealiseerd: HoogTij. Hier geniet je elke dag weer van de natuur en de seizoenen in jouw achtertuin, vanuit jouw luxe woning met een enorm glazen pui.

Tijdens het ontwerpen van de villa’s is er veel aandacht geschonken aan de verbinding tussen de woningen en het water. Zo beschikt elke villa over een riant terras en schitterende tuin, direct gelegen aan de Hollandsche IJssel. Waar aan de ene zijde de beweging van het water lonkt, heerst aan de andere zijde de beslotenheid van een intiem hofje. Momenteel wordt er druk gewerkt aan een uitgebreide projectwebsite met informatie en mooie, duidelijke impressies. Ook de tekeningen worden gereed gemaakt. Dit alles met als doel om in 2020 te kunnen starten met de verkoop van de woningen.

Spreekt wonen in HoogTij jou aan? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project en blijf middels een nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop.

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

€ 985.000 tot € 1.335.000