Binnenkort in verkoop: Schoolstraat 26 in Bergambacht

03 december 2020

In het centrum van Bergambacht wordt het nieuwbouwproject Schoolstraat 26 gerealiseerd; een sfeervol appartementengebouw met 14 ruime appartementen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en bieden je optimaal woongenot. De verkoop gaat binnenkort van start.

De 3-kamerappartementen van Schoolstraat 26 zijn verdeeld over 3 woonlagen. Op de begane grond komen 4 appartementen. Hier bevinden zich ook de privé bergingen. De eerste en tweede verdieping bieden elk ruimte aan 5 appartementen. Alle appartementen worden compleet opgeleverd en zijn voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk. Bij aankoop van een appartement krijg je de mogelijkheid om de keuken en badkamer/toilet naar eigen wens in te richten. De keuken- en sanitairleverancier ontvangen en adviseren je graag in hun showroom.

Het sfeervolle appartementengebouw valt op door de bijzondere architectuur en het kleur- en materiaalgebruik. Het gebouw is zowel voorzien van een lift als een trappenhuis. Ook aan parkeren is gedacht. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast hebben enkele appartementen zelfs 2 parkeerplaatsen. De verkopend makelaar kan je vertellen om welke appartementen dit gaat. De centrale ligging in Bergambacht maakt dit een fijne plek om te wonen voor zowel jong als oud!

De verwachting is dat de verkoop van de appartementen begin januari start. Schrijf je hieronder in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de definitieve start verkoop datum. Of neem alvast een kijkje op de projectpagina. Hier vind je onder andere plattegronden en informatie over de verkoopprocedure.