Bouw HoogTij gaat starten!

16 juli 2021

De bouw van de riante villa’s van nieuwbouwproject HoogTij in Gouderak gaat beginnen! Op dit moment zijn er 2 van de 5 villa's definitief verkocht. Hier geniet je volop van het water, de luxe en comfortabel wonen.

De villa’s in HoogTij zijn uniek door de boogkappen van riet. Ook zijn alle villa's duurzaam gebouwd met laag temperatuur vloerverwarming op alle verdiepingen. Zo heb je in de winter verwarming en in de zomer verkoeling. Ideaal! De verdiepingshoge binnendeuren en strakke witte plafonds geven een ruime en royale uitstraling. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke wensen: de toekomstige kopers doorlopen onder begeleiding een uitgebreid proces. Hierdoor ontstaan persoonlijke droomvilla’s! Denk hierbij ook aan het uitvoeren van de villa met SmartHome. Zo bedien je met één druk op de knop - thuis of op afstand - de verlichting, de zonwering, de gordijnen of de vitrage. Ook worden verlichting en audio gecombineerd. Hiermee verander je jouw living bijvoorbeeld met één druk op de knop in een heuse thuiscinema.

Wonen aan de rivier
In de rivier kun je natuurlijk prachtig varen! Met een eigen boot kun je er heerlijk op uit. Je mag deze niet aanmeren, maar met een botenlift leg je deze op het droge. Zo heb je je boot altijd in de buurt. Liever niet het water op? Dat is geen probleem. Met de mooie riante tuinen op het zuidwesten heb je een prachtig uitzicht op het water en de rondvarende boten. De omgeving is hoe dan ook prachtig; met het gezellige centrum van Gouda om de hoek en de fiets en wandelpaden in de Krimpenerwaard naar Lekkerkerk, Schoonhoven en Bergambacht verveel je je geen seconde. Zoek je liever de de drukte op? Ga dan naar Rotterdam voor een gezellige avond!

Geïnteresseerd?
Is HoogTij dé plek voor jou? Dan zijn er nog 3 villa's beschikbaar! Neem contact op met de makelaar.

Bekijk ook het project HoogTij

In verkoop
custom media
Meer informatie

HoogTij

Gouderak

4 houses available
207m - 208m woonoppervlakte
€ 985.000 tot € 1.335.000