Bouw Westvaartpark fase 1 in Hazerswoude-Rijndijk gestart

16 juni 2022

In aanwezigheid van toekomstige bewoners en andere betrokken partijen van Westvaartpark fase 1 is onlangs de symbolische eerste paal geslagen. Hiermee is het startsein gegeven voor de bouw van de eerste 57 woningen van dit nieuwbouwproject in Hazerswoude-Rijndijk.

Westvaartpark komt aan de westzijde van de Gemeneweg in Hazerswoude-Rijndijk. De wijk krijgt een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. Het woningaanbod is er divers en biedt voor ieder wat wils. De typische lange sloten uit het oud-Hollandse polderlandschap keren in overvloed terug binnen de wijk. Eromheen wordt plaats behouden voor het reeds aanwezige natuurgebied, waardoor je hier tijdens iedere wandeling volop geniet van de rust en ruimte.

Nieuwe fase in aantocht
Goed nieuws voor degenen die de verkoop van Westvaartpark fase 1 hebben gemist. Fase 2a, bestaande uit 42 koopwoningen, is namelijk in aantocht en gaat binnenkort in verkoop. Op de projectwebsite van Westvaartpark vind je al de eerste beelden, plattegronden en indicatieprijzen. Ook kun je hier alvast een persoonlijk account aanmaken en je voorkeur(en) kenbaar maken.

Meer weten?
Heb je vragen over het nieuwbouwproject Westvaartpark? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2

Hazerswoude-Rijndijk

7 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend