In verkoop | Aarkadekwartier fase 3, Alphen aan den Rijn

26 juni 2020

Fase 3 van het nieuwbouwproject Aarkadekwartier is volop in verkoop. Je vindt hier een ruime variatie aan woningtypes, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Neem contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid binnen dit project.

De woningen en appartementen in deze laatste fase van het Aarkadekwartier zijn gelegen aan het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. Het woningaanbod bestaat uit: 

- 8 herenhuizen (koopsom vanaf € 429.500 v.o.n.) 
- 11 stadsvilla’s (koopsom vanaf € 484.500 v.o.n.) 
- 10 grachtenpanden (koopsom vanaf € 514.500 v.o.n.)
- 30 appartementen (koopsom vanaf € 259.500 v.o.n) 
- 2 riante penthouses (koopsom vanaf € 774.500 v.o.n.)

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp in combinatie met comfortabele vloerverwarming/-koeling. Ook beschikken ze over minimaal één eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. De locatie van het Aarkadekwartier is ideaal: midden in het nieuwe centrum van Alphen aan den Rijn. Hier heb je alle voorzieningen uit het centrum direct om de hoek. Hoe heerlijk is dat!

Heb jij belangstelling voor een woning in het Aarkadewartier? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij kijken graag met jou naar je interesses en kansen om in aanmerking te komen voor een woning in dit nieuwbouwproject.