In verkoop | Tuinbouwweg, Waddinxveen

20 oktober 2019

Aan de Tuinbouwweg in Park Triangel worden vier twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in twee verschillende woningtypes. Hier woon je in een ruim opgezette nieuwe woonwijk, met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. 

De woonoppervlaktes van de twee-onder-één-kapwoningen aan de Tuinbouwweg variëren van 139 tot 147 m². De twee woningtypes verschillen qua indeling op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn beide woningtypes standaard ingedeeld met 3 slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De tweede verdieping biedt nog eens de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De royale voortuin grenst direct aan een sloot en is bereikbaar door middel van een eigen of gezamenlijke brug. Hier heb je genoeg plek om twee auto’s te parkeren.

Centraal in Park Triangel worden scholen gebouwd, er is een groot park aangelegd en er is een NS station. Daarnaast ligt het winkelcentrum Gouweplein met een ruim winkelaanbod om de hoek. Ook de snelweg is makkelijk te bereiken. De op- en afritten van zowel de A12 als de A20 liggen op korte afstand van Park Triangel.  

Is wonen aan de Tuinbouwweg wat voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.