In verkoop | Waterrijk fase 4c, Boskoop

08 mei 2019

Na de verkoop van het eerste deel van Waterrijk fase 4 in Boskoop, is nu ook het tweede deel van fase 4 in verkoop. Deze fase bestaat uit diverse rij- en twee-onder-één-kapwoningen. Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid.

Rijwoningen
De rijwoningen in Waterrijk fase 4c zijn ontworpen door verschillende architecten. De meeste woningen tellen 4 kamers: een huiskamer en drie slaapkamers (type D – bouwnummer 145 en 152 – heeft 5 kamers). Op de tweede verdieping is nog een grote ruimte die je naar eigen wens kunt invullen (bouwnummers 145 en 152 hebben al een indeling op de tweede verdieping). Elke rijwoning heeft een (fietsen)berging in de tuin. Een aantal woningen beschikt over een achtertuin met een kavelbrede vlonder aan het water en een voortuin met eigen parkeerplaats.

Twee-onder-één-kapwoningen
Naast de rijwoningen heb je in Waterrijk fase 4c ook de keuze uit diverse typen twee-onder-één-kapwoningen, ook ontworpen door verschillende architecten. De twee-onder-één-kapwoningen beschikken over vier kamers; een huiskamer en drie slaapkamers. Alle woningen hebben een achtertuin, een zijtuin met parkeerruimte voor twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. Een carport of een garage zijn voor de meeste woningen als meerwerk optie beschikbaar.

Heb jij interesse in een woning in fase 4c van Waterrijk? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid. Ben je benieuwd naar de architectuur van dit project? Bekijk dan eens de virtual tour. Deze staat op de projectpagina, onderaan bij media.