In voorbereiding | Nieuw Rein, Hazerswoude-Rijndijk

10 mei 2019

In Hazerswoude-Rijndijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Rein gerealiseerd, op een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Schrijf je alvast in als geïnteresseerde voor dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

In Nieuw Rein komen 106 duurzame woningen met een zeer gevarieerd woningaanbod; eengezinswoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa's. Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. De meeste tuinen van de riante woningen zijn gericht op het zonnige zuidwesten. De woningen worden voorzien van een warmtepompinstallatie voor duurzame warmte. 

In Nieuw Rein staat de waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart centraal. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit het gehele plan mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Een mooi park en een haventje zijn tevens onderdeel in het plan. Sportfaciliteiten, scholen, winkels en supermarkten bevinden zich allemaal in de buurt. Maar Nieuw Rein is vooral het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Dat maakt deze locatie zo uniek. 

De planning is dat de verkoop van de woningen start in september 2019. Op dit moment zijn de woningen nog in ontwikkeling. Dat betekent dat de projectontwikkelaar, samen met de architect en de gemeente bezig zijn met het definitief maken van de ontwerpen van de woningen. Schrijf je alvast in als belangstellende en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!