Inschrijving sluit 21 november | Het Noordereinde, Zevenhoven

17 november 2018

Het Noordereinde in Zevenhoven bestaat uit 45 duurzame en energiezuinige woningen. De inschrijving sluit woensdag 21 november om 12:00 uur. Wil jij wonen op een prachtige plek midden in het Groene Hart met in de buurt verschillende voorzieningen? Grijp dan deze kans!

Het Noordereinde in Zevenhoven wordt een kleinschalige en gevarieerde woonwijk met een diversiteit aan woningen. Welke woning je ook kiest, in Het Noordereinde ben je verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning die standaard al prettig is ingedeeld. De wijk is zo opgezet dat iedereen aan het groen woont en door het autoluwe ontwerp is het bovendien een heerlijke plek om op te groeien. 

De wijk ligt aan de rand van het dorp en grenst aan uitgestrekte weilanden. Op deze plek ervaar je als geen ander de sfeer van het landelijk wonen. Bovendien vind je op korte afstand diverse natuurrijke water(sport-)gebieden, zoals o.a. de Nieuwkoopse Plassen en Langeraarse Plassen. Werk je in de randstad? Steden als Amsterdam, Leiden, Alphen aan den Rijn zijn gemakkelijk te bereiken!

Spreekt landelijk wonen jou aan en ben je op zoek naar een woning met een centrale ligging? Schrijf je dan in voor dit gemoedelijke, stijlvolle nieuwbouwproject!