Laatste 2 kavels beschikbaar | De Bol fase 2, Schoonhoven

13 mei 2020

In het project De Bol in Schoonhoven kun je jouw eigen droomwoning (laten) bouwen op een mooie, landelijke locatie. Klinkt dit als jouw woondroom? Pak dan nu deze kans! Er zijn nog slechts 2 kavels beschikbaar.

De kavels van De Bol liggen aan de rand van Schoonhoven, midden in het Groene Hart en met een fantastisch uitzicht over de Krimpenerwaard. Je woont aan de rustige Opweg en krijgt een eigen oprit over het water die je deelt met de buren. Op dit gedeelte van de Opweg komt bijna geen autoverkeer langs. Wel zie je wielrenners en wandelaars genieten van de prachtige natuur.

De 2 beschikbare kavels hebben een ruim oppervlak variërend van circa 503 tot 565 m². Je kunt ervoor kiezen een woning op de kavel te laten bouwen door middel van een gescheiden koop- en aannemingsovereenkomst. De andere mogelijkheid is om alleen de kavel te kopen en hier binnen de kaders van de gemeente zelf een woning te bouwen. Deze kaders zijn te vinden in het beeldkwaliteitsplan en bestemmingsplan. Neem voor meer informatie over de kavels en inzage in de plannen contact op met de verkopend makelaar, die vertelt je graag meer!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Bol fase 2 - Bouwkavels?

Bekijk ook het project De Bol fase 2 - Bouwkavels

In verkoop
Meer informatie

De Bol fase 2 - Bouwkavels

Schoonhoven


€ 675.950 tot € 692.200
161 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar