Laatste kavel = laatste kans | De Bol fase 2, Schoonhoven

14 juli 2020

Heb jij er altijd al van gedroomd jouw eigen droomwoning te (laten) bouwen? Het kan in fase 2 van het project De Bol in Schoonhoven. Op deze landelijke locatie is nog één kavel beschikbaar met een fantastisch uitzicht over de Krimpenerwaard!

De laatste kavel heeft een oppervlakte van 503 m² en biedt ruimte voor een woning van 161 m². Je kunt hier een woning laten bouwen middels een gescheiden koop- en aannemingsovereenkomst of, binnen de kaders van de gemeente, zelf een woning bouwen. Deze kaders zijn terug te vinden in het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan. Beiden zijn op te vragen bij het kantoor van de verkopend makelaar.

De kavels van De Bol fase 2 liggen aan de rand van Schoonhoven. Je woont hier aan de rustige Opweg en krijgt een eigen oprit over het water die je deelt met de buren. Op dit gedeelte van de Opweg komt bijna geen autoverkeer langs. Op zonnige weekenddagen zie je hier voornamelijk wielrenners voorbij snellen en wandelaars die genieten van een ontspannen wandeling in het ochtendgloren.

Neem eens een kijkje op de locatie in Schoonhoven en ervaar hier de rust en het uitzicht op deze unieke plek. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en het inzien van het beeldkwaliteits- en bestemmingsplan contact op met de verkopend makelaar van De Bol.