Laatste woning beschikbaar | Gouwse Tuinen fase 2, Gouda

28 september 2020

In fase 2 van het nieuwbouwproject Gouwse Tuinen in Gouda is nog slechts één bouwnummer beschikbaar. En wat voor één! Deze exclusieve vrijstaande villa heeft een zeer royaal woonoppervlakte van 164 m² en is van alle gemakken voorzien.

Met deze woning (bouwnummer 72) ben je klaar voor de toekomst: de woning wordt gasloos gebouwd en onder andere voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming- en koeling, triple glas en zonnepanelen. Ook heeft de woning een luxe open keuken met inbouwapparatuur en luxe sanitair en tegelwerk. In de ruime tuin, gelegen op het zuidoosten, geniet je volop van de zon. Daarnaast beschikt woning over een garage en parkeerplek op eigen terrein. De koopsom voor deze woning bedraagt € 713.730,- v.o.n.

Wil jij wonen in deze exclusieve vrijstaande villa of wil je graag meer weten over de woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

ps: de bouw van Gouwse Tuinen fase 2 is inmiddels gestart. Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Gouwse Tuinen fase 2?

Bekijk ook het project Gouwse Tuinen fase 2

In verkoop
Meer informatie

Gouwse Tuinen fase 2

Gouda


€ 335.000 tot € 710.000
130 m2 - 169 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Gouwse Tuinen fase 2 »