Luxe penthouses met uitzicht over Woerden

19 december 2020

Aan de Johan de Wittlaan in Woerden komt het nieuwbouwproject WITT. In deze duurzame en stedelijke woonbuurt vind je straks 38 woningen en 49 appartementen. Er zijn momenteel nog enkele luxe penthouses beschikbaar met een fantastisch uitzicht over Woerden.

De penthouses van WITT zijn er in vijf verschillende varianten. Er zijn varianten die groots en meeslepend zijn qua woonoppervlak, maar ook varianten die bewijzen dat compacter wonen op hoogte een beleving op zich is. De penthouses worden voorzien van mooi sanitair en tegelwerk en beschikken allemaal over een groot balkon. De keuken is niet bij de koopsom inbegrepen en kun je dus zelf naar smaak aanschaffen. Jouw auto kun je parkeren op jouw eigen parkeerplaats. Alle penthouses worden namelijk verkocht inclusief één of twee parkeerplaatsen. De penthouses zijn nog beschikbaar vanaf € 575.000,- v.o.n.

WITT komt op een centrale plek in Nederland. Vanaf hier zit je binnen no time op de A12 richting Utrecht of Den Haag, maar ook steden als Gouda en Bodegraven zijn snel te bereiken. Even winkelen of een terrasje pakken kan in de gezellige binnenstad van Woerden. Deze ligt, net als het treinstation, op loopafstand van WITT. Daarnaast vind je in Woerden vele voorzieningen zoals onderwijs, zorg, muziek, cultuur en sport.

Zie jij jezelf hier al wonen, genietend van het uitzicht over de stad en de omgeving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij kunnen jou meer vertellen over deze penthouses en welke appartementen er nog meer beschikbaar zijn in WITT.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Witt - Woerden - appartementen?

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen

In verkoop
Meer informatie

Witt - Woerden - appartementen

Woerden


€ 575.000 tot € 605.000
123 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen »