De Waterbies: maak je interesse kenbaar voor jouw favoriete appartement!

24 december 2020

Goed nieuws: alle appartementen in nieuwbouwproject De Waterbies staan naar verwachting einde middag online. Wil jij ruim wonen (78 tot 201 m²) in een luxe appartement in Leiderdorp? Maak dan je concrete interesse kenbaar voor het appartement van jouw voorkeur.

Luxe wonen in het groen
Aan het Heelblaadjespad in Leiderdorp verrijst over niet al te lange tijd een charmant en kleinschalig appartementengebouw omgeven door water en groen. De grote staande ramen en ruime balkons zorgen ervoor dat je zelfs vanaf de bank de groene omgeving en reuring op straat ervaart. Een heerlijke woonomgeving! 

Meer informatie over de woningen
Op de projectwebsite van De Waterbies worden alle woningen zichtbaar gemaakt. Zo kun je aan de hand van de ligging, plattegronden en kenmerken bepalen welk appartement het beste aansluit bij jouw persoonlijke woonwensen. Via de interactieve woningkiezer selecteer je eenvoudig een appartement en krijg je een goed beeld van de ligging en indeling. Ook worden de indicatieve prijzen per appartement genoemd. De definitieve prijzen worden tijdens de start verkoop gedeeld.

Naar welk appartement gaat jouw interesse uit?
Voor alle kandidaten die hun concrete interesse kenbaar willen maken, is het vanaf einde middag mogelijk om via de projectwebsite aan te geven voor welk appartement je graag in aanmerking wenst te komen. Maak hierbij gebruik van het gemak van de interactieve woningkiezer om jouw voorkeursappartement(en) te selecteren. Meer informatie? Neem gerust contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Waterbies?

Bekijk ook het project De Waterbies

In verkoop
Meer informatie

De Waterbies

Leiderdorp


€ 325.000 tot € 850.000
78 m2 - 201 m2 woonoppervlakte
19 woningen beschikbaar