Mooie hoekwoning beschikbaar | 3koppenland, Noorden

23 maart 2019

In het nieuwbouwproject 3koppeland in Noorden is bouwnummer 34 nog beschikbaar. Deze prachtige hoekwoning heeft een unieke ligging en kijkt uit op een boomgaard met een park en speelruimte voor kinderen. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

De hoekwoning beschikt - met een woonoppervlakte van ruim 155 m² - over een zee aan ruimte. De woonkamer heeft een breedte van maar liefst 10 meter en een totale oppervlakte van 48 m². De woning staat op een royale kavel van 272 m² en heeft een diepe achtertuin van circa 10 meter. Naast de woning is een garage waar je jouw auto kunt parkeren. Dit bouwnummer heeft nog diverse indelingsmogelijkheden. Vraag de verkopend makelaar naar deze mogelijkheden. 

In 3koppenland staat duurzaamheid centraal: de woning is gasloos en voorzien van vloerverwarming en een (bodem) warmtepomp. Dit heeft als voordeel dat de woning comfortabel wordt verwarmd in koude periodes én gekoeld tijdens warme periodes. Daarnaast is de woning goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, waardoor de energiekosten lager zullen zijn. De koopsom voor deze woning bedraagt € 446.600,- v.o.n. 

Heb jij interesse in deze mooie hoekwoning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. De bouw van de woningen in 3koppenland start in het 2e kwartaal van 2019. De verwachting is dat de woningen in de zomer van 2020 worden opgeleverd.