Nog één appartement binnen Schoolstraat 26 te Bergambacht te koop!

27 mei 2022

De bouw van het moderne appartementencomplex Schoolstraat 26 in Bergambacht is inmiddels in volle gang. De oplevering staat gepland voor Q4 dit jaar. Er staat nog één prachtig appartement te koop: een royaal 3-kamer appartement op de eerste verdieping.

Het appartement waar je nog je interesse voor kenbaar kan maken, 26-E (bwnr 26-G), heeft twee eigen parkeerplaatsen en een eigen berging op de begane grond. Het appartement bevindt zich zelf geheel op de eerste verdieping. De moderne keuken en sanitair en tegelwerk waarmee het appartement wordt opgeleverd maken het appartement direct klaar qua basisvoorzieningen. De ruime en lichte woonkamer heeft plafondhoge raampartijen en een schuifpui naar het balkon, welke op het westen is gelegen. De woonkamer heeft een open keuken en twee ruime slaapkamers. De koopsom is € 425.000,- von.

Het sfeervolle gebouw van het appartementencomplex, samen met het licht en de ruimte van het appartement, zorgen voor optimaal woongeluk en -comfort. Het appartementencomplex heeft een centrale ligging in Bergambacht en telt 14 appartementen, verdeeld over drie woonlagen.

Interesse in appartement E?
Zie je jezelf al helemaal wonen in dit mooie appartement? Op de projectpagina van Schoolstraat vind je meer informatie over het nieuwbouwproject en het beschikbare appartement. Daarnaast is het ook mogelijk je als reservekandidaat aan te melden voor de andere appartementen. Heb je vragen over het project, neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar.