Nog één villa binnen Heren van Linnaeus te Boskoop beschikbaar!

25 mei 2022

In het kleinschalige nieuwbouwproject Heren van Linnaeus verrijzen binnenkort 9 exclusieve vrijstaande villa's. Je kunt binnen dit prachtige project in Boskoop je interesse nog kenbaar maken voor de villa op kavel 1 (type Graaf) of je inschrijven als reservekandidaat.

Thuiskomen betekent écht tot rust komen bij dit nieuwbouwproject. De negen riante villa's bieden alle ruimte en comfort, zowel binnen als buiten. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels met weidse vergezichten en rondom groen en water. Door de moderne architectuur met bijzondere detaillering is dit project echt uniek. Boskoop heeft daarnaast veel te bieden qua voorzieningen: winkels, scholen, kinderopvang, verenigingsleven, zorg en bedrijvigheid. Zo woon je binnen dit project in alle rust, met toch de nodige voorzieningen op een steenworp afstand.

De woningen worden toekomstbestendig en daarmee gasloos opgeleverd. Zij zijn nagenoeg geheel voorzien in eigen energiebehoefte door de aansluiting op een duurzame warmtebron. Zo draag je met een villa binnen de Heren van Linnaeus bij aan het milieu, zonder in te leveren op comfort.

Villa kavel 1 is nog beschikbaar
De eerste inschrijving van dit project in Boskoop is inmiddels achter de rug. De villa op kavel 1, van het type Graaf, is nog wel beschikbaar. Deze villa biedt met een breedte van ca. 7,5 meter en een woonoppervlak van ca. 232 m² volop ruimte voor royaal en comfortabel wonen. Een riante woonkamer, een prachtige erker aan de groene scheg en maar liefst zes slaapkamers. Heb je interesse in deze villa, neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar.

Interesse in één van de andere villa's?
Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat voor één van de andere acht villa's. Bekijk de projectpagina van Heren van Linnaeus voor het complete woonaanbod met specificaties. Ook vind je hier alle informatie om je aan te melden als reservekandidaat. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Heren van Linnaeus?

Bekijk ook het project Heren van Linnaeus

In verkoop
custom media
Meer informatie

Heren van Linnaeus

Boskoop

2 woningen beschikbaar
183m - 238m woonoppervlakte
€ 849.500 tot € 1.189.500