Nog enkele kavels beschikbaar | Nassaukavels, Schoonhoven

31 mei 2019

Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw eigen woning te bouwen? In het project Nassaukavels in Schoonhoven is het mogelijk. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar waarop jij jouw droomwoning kunt realiseren. 

Ontwerp hier, samen met jouw eigen architect, jouw droomhuis. Wil je bijvoorbeeld een vide? Een terras? Een gastenverblijf met een eigen badkamer? Een serre op het zuiden? Een aparte speelkamer voor de kinderen of een werkruimte? De keuze is aan jou! Hier heb je de totale vrijheid om te kiezen voor een eigen stijl, de mooiste materialen, de beste indeling van ruimtes, de meest duurzame oplossingen en de beste lichtinval. En dat met uitzicht op eindeloos groen.

De ligging van de Nassaukavels is al een droom op zich: aan de rand van Schoonhoven en toch dichtbij het gezellige centrum. Schoonhoven biedt een oase van groen, een rijke cultuur en een jonge, dynamische economie. Met het veer over de Lek ben je zó in Gorinchem en de N210 biedt een uitstekende verbinding naar de snelwegen richting Utrecht, Nieuwegein, Gouda en Rotterdam. Werken in de Randstad en thuiskomen in de polder ligt hier binnen handbereik.