Nog enkele woningen beschikbaar | Gouwse Tuinen, Gouda

07 november 2018

In september zijn de 161 woningen die deel uitmaken van nieuwbouwproject Gouwse Tuinen in Gouda in de verkoop gegaan. De eerste woningen zijn inmiddels verkocht, maar er zijn ook nog leuke woningen beschikbaar. Wil jij in Gouda wonen, maar toch ook in de polder? Grijp dan deze unieke kans!

Als je kiest voor een woning in Gouwse Tuinen geniet je van een rustige, groene en goed bereikbare omgeving. Het centrum is dichtbij. Binnen 10 minuten sta je namelijk middenin het centrum van Gouda waar je kunt genieten van de gezelligheid op een van de terrasjes op De Markt. 

Gouwse tuinen is gelegen in een groene en rustige omgeving en maakt deel uit van de wijk Westergouwe II. Westergouwe II is de jongste wijk van Westergouwe met in totaal zo’n 450 woningen. Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk voor zo’n 4000 mensen, van jong tot oud, van alleenstaand, grote gezinnen tot oudere echtparen met zorgbehoeften.

Op dit moment zijn er nog eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Heb je interesse? Schrijf jezelf dan snel in.