Nog enkele woningen beschikbaar | Parksingel fase 3, Waddinxveen

15 april 2019

Parksingel fase 3, onderdeel van Park Triangel in Waddinxveen, wordt een intiem en sfeervol buurtje. De woningen in dit project krijgen veel romantische details, zoals luiken en een roedeverdeling in de ramen. Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan nu in!

In Parksingel fase 3 komen 39 nieuwbouwwoningen in 3 verschillende types en groottes. Eén van de woningtypes in dit project is het type Kate, een mooie eengezinswoning met een woonoppervlakte van 139 m². Deze woning heeft op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. De zolder van dit type woning is vrij indeelbaar. Denk bijvoorbeeld aan één of twee extra slaapkamers. Op de zolder is sowieso ruimte voor de wasmachine en droger. Daarnaast is het als optie mogelijk om de zolderruimte groter te maken met een dakkapel.

Op termijn stopt in Nederland het gebruik van aardas. Alle woningen in Parksingel fase 3 zijn daarom gasloos en daarmee al voorbereid op de toekomst. Een bodem/water warmtepomp vervangt de cv-ketel en zorgt voor het verwarmen van de woning. Voordeel van dit systeem is dat je naast verwarmen in de winter, ook je woning kunt koelen in de zomer.

Heb jij interesse is een woning in Parksingel fase 3? Schrijf je dan nu in! Naar verwachting start de bouw van de woningen medio mei 2019.