Nog enkele woningen beschikbaar | Zilverrijk fase 4, Schoonhoven

21 februari 2019

De verkoop van fase 4 van Zilverrijk in Schoonhoven is gestart en de officiële inschrijfperiode is voorbij. Je maakt nog kans om hier een woning te bemachtigen. Er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar. Check de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite.

De authentieke nieuwbouwwijk Zilverrijk is volop in ontwikkeling. De eerste woningen uit een eerdere fase zijn al opgeleverd en begin februari is ook deze laatste fase in verkoop gegaan. In Zilverrijk fase 4 komen 20 zeer royale woningen in diverse woningtypes, met een weids uitzicht over water en landerijen. Hier kun je straks echt groots en vrij wonen. Zilverrijk ademt een oud-Hollandse sfeer door de architectuur met details uit de oorspronkelijke Schoonhovense woningbouw. Maar ondanks de eigen identiteit van de afzonderlijke woningen, zijn ze qua uiterlijk duidelijk familie van elkaar. 

Heb jij interesse in een groot huis, in deze gezellige wijk met dorpse sfeer? Kijk dan op de projectwebsite of jouw favoriete bouwnummer nog beschikbaar is. Ook de verkopend makelaar helpt je graag verder.