Nog woningen beschikbaar | Aan de Nieuwe Stadskade, Gouda

08 april 2019

Wil jij in Gouda wonen, maar toch ook in de polder? Dan biedt het nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade unieke mogelijkheden! Hier komen 66 woningen in vier verschillende variaties. Er zijn nog woningen beschikbaar.

De uitstraling van de woningen in het nieuwbouwproject is geïnspireerd op de woningen in de historische binnenstad van Gouda. Door de variatie in de gevels krijgt ieder huis zijn eigen karakter en doet de kade speels, maar rustig aan. De woningen zijn erg ruim opgezet en hebben standaard drie woonlagen. Een vierde woonlaag is optioneel. Verder beschikken de huizen aan de voorzijde over een privétuin en kan er aan de achterzijde van de woning gekozen worden voor een ruim terras over het water.

Als je kiest voor een woning in het project Aan de Nieuwe Stadskade, dan geniet je van de rust in een groene omgeving. Tegelijkertijd bieden de woningen een zeer goede bereikbaarheid. De snelweg is erg goed bereikbaar, waardoor het gemiddeld slechts 20 minuten duurt om naar Rotterdam te reizen. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in het centrum van Gouda voor een boodschap of om juist te genieten van de gezelligheid op een van de terrasjes op De Markt.

Heb jij interesse in een woning in het nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. De bouw van de eerste fase is in volle gang. Naar verwachting worden deze woningen nog dit jaar opgeleverd. Inmiddels is ook de bouw van de tweede fase gestart.