Nog woningen beschikbaar | Hart van Bodegraven

31 december 2018

Wonen in het centrum van Bodegraven met alle voorzieningen op loopafstand. Het kan in het nieuwbouwproject Hart van Bodegraven. Hier worden 55 grondgebonden woningen, waarvan 33 koopwoningen gerealiseerd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

In het Hart van Bodegraven worden verschillende typen woningen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 118 m² tot 125 m². Dit is nog naar wens uit te breiden met een aanbouw aan de woonkamer, aan de achterzijde van de woning. De woningen worden zeer duurzaam gebouwd. Dankzij de goede isolatie en moderne installaties, zoals een bodemwarmtepomp en zonnepanelen, zijn ze energiezuinig en is geen aardgas nodig. Dat maakt de woningen klaar voor een gasloze toekomst.

Door de ligging van het Hart van Bodegraven dichtbij het centrum, heb je alle voorzieningen zoals winkels en restaurants op loopafstand. Het station ligt op enkele minuten lopen. Verder ligt het Hart van Bodegraven op slechts één kilometer van de N11, de verbindingsweg tussen de A4 richting Amsterdam en Leiden en de A12 richting Utrecht. Ook de rust en schoonheid van het platteland is vlakbij: je loopt of fietst vanuit het Hart van Bodegraven zo de Binnenpolder in waar je kunt genieten van wat de natuur jou te bieden heeft.