Ontwikkelingen Wonen op het Noordereiland, Nieuwveen

03 februari 2019

De voorbereidingen voor het project Wonen op het Noordereiland in Nieuwveen zijn in volle gang. De verwachting is dat er medio maart meer bekend wordt over de woningen, de prijzen en de start verkoop. Meld je alvast aan en blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen.

De architect op dit moment bezig met het uitwerken van de vijf bijzonder fraaie vrijstaande villa's. De villa's zullen beschikken over alle gemakken die een huidige woningkoper zoekt: veel woonoppervlakte om te wonen, een grote woonkeuken, een garage die binnendoor bereikbaar is en uiteraard overal vloerverwarming. De tuinen krijgen een perfecte ligging op het zuidwesten, waardoor je hier heerlijk kunt zitten na een dag hard werken.

Het Noordereiland is onderdeel van het totale plan De Verwondering, dat bestaat uit het Parkeiland, het Zuidereiland en het Noordereiland. De delen worden van elkaar gescheiden door brede watergangen en krijgen elk een eigen uitstraling qua architectuur. Ook voor het onderdeel Zuidereiland is de verwachting dat er medio maart meer bekend wordt over de ontwikkelingen. 

Meld je alvast aan voor dit project en blijf op de hoogte!