Open huis Aarkadekwartier + Nieuw Havenstraat Alphen a/d Rijn

27 september 2018

Ben jij benieuwd naar het beschikbare woningaanbod van de nieuwbouwprojecten Aarkadekwartier en Nieuwe Havenstraat in Alphen aan den Rijn? Kom dan op zaterdag 6 oktober a.s. naar het open huis bij het kantoor van de verkopend makelaar.

Nieuwe Havenstraat
Het project Nieuwe Havenstraat bestaat uit een gevarieerd aanbod in woningen: 8 vrijstaand-geschakelde woningen, 14 herenhuizen en 9 appartementen. Deze intieme woonwijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk en heeft ruimte voor parkeren in de halfverdiepte parkeergarage, die wordt gerealiseerd aan de doorgetrokken Hoflaan. Het nieuwbouwproject biedt jou de unieke kans om een fraaie nieuwbouwwoning te kopen nabij het station en het centrum van Alphen aan den Rijn.

Aarkadekwartier
Het project Aarkadekwartier bestaat in totaal uit de nieuwbouw van 105 woningen. De eerste bouwfase bestaat uit fase 1 en 2. Er worden in deze eerste bouwfase 43 hofwoningen en herenhuizen gebouwd langs het water en op de plek waar de kermis stond. De nieuwe woonwijk is gelegen aan de oostzijde van winkelcentrum De Aarhof, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. De vervolgfase - fase 3 - bestaat in totaal uit 62 woningen, waarvan 23 stadswoningen, 34 appartementen met halfverdiepte parkeergarage en 5 herenhuizen. 

Tijdens het open huis is het kantoor van de verkopend makelaar van 11:00 tot 15:00 uur geopend, locatie: Anne Frankkade 25 in Alphen aan den Rijn. Je kunt hier terecht met al je vragen over deze projecten, zoals over het woningaanbod en de planning.