Prachtige kavels met woningen | Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug a/d Rijn

14 januari 2020

Weypoortsche Reede: een kleinschalig nieuwbouwproject van 15 kavels, met duurzame woningen, in een groene omgeving in de buurt van Woerden. Enthousiast? Er zijn nog kavels beschikbaar.

Weypoortsche Reede is gelegen aan de Oude Rijn in een prachtige groene omgeving. Dit unieke woongebied bestaat uit een aantal kavels waarop je zelf een woning kunt laten ontwerpen en bouwen. Daarnaast zijn er kavels beschikbaar met een kant-en-klare tweekapper. Hierbij zijn diverse uitbreidingsopties en diverse gebruiksopties zoals bijvoorbeeld generatiewonen en werken aan huis mogelijk. Elke kavel krijgt de beschikking over een eigen ligplaats voor een sloep in de haven van Weypoortsche Reede. Op een zonnige dag vaar je zo naar Woerden, Leiden of Amsterdam. Door de centrale ligging ben je bovendien ook met de auto in een mum van tijd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.

Kijk voor prachtige impressies van Weypoortsche Reede en de prijzen op de website. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.