Reminder inschrijving sluit | Het Noordereinde, Zevenhoven

08 november 2018

Gisteren (7 november) is de digitale inschrijving gestart voor Het Noordereinde in Zevenhoven, een kleinschalige en gevarieerde woonwijk met een diversiteit aan woningen. De inschrijving sluit binnenkort, dus grijp nog snel je kans! 

Het Noordereinde is gelegen tussen de weg het Noordeinde en het Vijfbruggenpad in Zevenhoven, gemeente Nieuwkoop. De wijk vormt een prachtige plek midden in het Groene Hart met in de buurt verschillende voorzieningen, zoals natuurrijke water(sport-)gebieden en een golf- en countryclub in het naastgelegen dorp Nieuwveen. Ook grote steden als Amsterdam, Schiphol en Leiden zijn gemakkelijk te bereiken. 

De woningen hebben een kenmerkende en stijlvolle uitstraling en variëren in woningbreedte. Welke woning je ook kiest, in Het Noordereinde ben je verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning die standaard al prettig is ingedeeld. Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp, pv panelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling. De wijk is zo opgezet dat iedereen aan het groen woont en door zijn autoluwe ontwerp is het bovendien een heerlijke plek om op te groeien. 

Zie jij jezelf hier al wonen? Wacht dan niet langer en schrijf je nog snel in voordat de inschrijving sluit!