Reminder start verkoop Schoolstraat 26

07 januari 2021

Woensdag 13 januari a.s. is het zover. Dan start de online inschrijving van de royale appartementen van Schoolstraat 26 in Bergambacht. Maak via de projectpagina alvast een woonaccount aan, zodat je je straks gemakkelijk kunt inschrijven als de verkoop is gestart.

In totaal komen er in dit project 14 appartementen in verkoop. De 3-kamerappartementen zijn verdeeld over 3 woonlagen. Op de begane grond komen 4 appartementen en de privé bergingen. De eerste en tweede verdieping bieden elk ruimte aan 5 appartementen. Alle appartementen worden compleet opgeleverd en zijn voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk. Bij aankoop van een appartement krijg je de mogelijkheid om de keuken en badkamer/toilet naar eigen wens in te richten. De keuken- en sanitairleverancier ontvangen en adviseren je graag in hun showroom.

Wil jij ook graag wonen in dit appartementengebouw in Bergambacht? Schrijf je dan vanaf woensdag 13 januari a.s. 10.00 uur in voor jouw favoriete appartement. Oriënteer je via de interactieve woningkiezer op de projectpagina alvast op de appartementen. Hiermee krijg je een goed beeld van de ligging en indeling per appartement. Daarnaast vind je hier ook de verkoopprijzen en meer informatie m.b.t. de verkoopprocedure en de financiële check (zie ‘Downloads’). De inschrijving loopt tot en met woensdag 20 januari a.s.

ps: laat alvast een financiële check uitvoeren. Hiermee maak je straks meer kans om koper te worden van één van de appartementen van Schoolstraat 26.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Schoolstraat 26?

Bekijk ook het project Schoolstraat 26

In verkoop
Meer informatie

Schoolstraat 26

Bergambacht


Prijsindicatie vanaf € 336.400
80 m2 - 87 m2 woonoppervlakte
12 woningen beschikbaar